Moderní svět klade stále větší důraz na soft skills a umění společenského chování, ale v éře rychlých obědů a casual pátků se může zdát, že etiketa u stolu je přežitek. Opak je pravdou! Ovládnutí pravidel stolování vám otevře dveře do světa rafinované elegance a profesionálního úspěchu.
Obsah kurzu
Kurz Etiketa u stolu není jen obyčejné školení. Je to gurmánský zážitek, během kterého se naučíte pohybovat ve světě vysoké gastronomie s grácií a sebejistotou. V luxusním prostředí jedné z nejlepších pražských či brněnských restaurací vás známý lektor etikety a korektního chování Daniel Šmíd provede labyrintem příborů, sklenic a společenských pravidel.
- Naučte se správně vejít do restaurace, elegantně se posadit a chovat se jako dáma.
- Osvojte si, čím vyniká společenský a galantní muž.
- Naučíme vás pravidla při stolování a ukážeme vám nástrahy, které na vás šéfkuchař nachystal.
- Poznejte tajné zákony, kterými se řídí v restauraci.
- Staňte se brilantním společníkem a elegantní dámou u stolu.
Menu obsahuje
- skleničku prosecca na úvod
- menu o šesti chodech
- domácí pečivo a máslo
- amuse bouche
- předkrm
- polévka
- hlavní chod
- desert
- vinné párování k předkrmu a hlavnímu chodu
- neomezeně vody
- na závěr káva à la carte