Etiketa u stolu - zážitkový kurz
Dopřejte si zážitek z čtyřchodové večeře v jedné z nejlepších pražských a brněnských restaurací.
Etiketa u stolu je interaktivní a zábavné vzdělávání se spoustou komentářů k jednotlivým situacím, pokrmům a nápojům.
AKCE: Při zakoupení březnového termínu do středy 20. 3. 2024 získáváte slevu 1000 Kč. Sleva vám bude odečtena na faktuře.
Jak kurz probíhá?
Naučte se správně vejít do restaurace, elegantně se posadit a chovat se jako dáma. Osvojte si, čím vyniká společenský a galantní muž. Naučíme vás pravidla při stolování a ukážeme vám nástrahy, které na vás šéfkuchař nachystal. Poznejte tajné zákony, kterými se řídí v restauraci. Staňte se brilantním společníkem a elegantní dámou u stolu.
Mimo výše zmíněné máte během večeře možnost navázat obchodní vztahy s dalšími účastníky.
Podívejte se na video "Pořádnou porci etikety k zážitkové večeři...?"
a nechte se inspirovat:
Co menu obsahuje?
- amuse-bouche
- předkrm ze sezónních surovin
- vynikající polévku z lokálních zdrojů
- vybrané hlavní jídlo s přílohou
- pečlivě připravený dezert
- výběr vín ke každému chodu
- kávu á la carte
Lektor:
Daniel Šmíd – lektor etikety a korektního chování.
Vystudoval gastronomii na prestižní hotelové škole.
Praktické zkušenosti získal v gastronomických provozech a hotelích v zahraničí.
Přednáší etiketu a korektní chování ve firmách, vyučuje na univerzitách, věnuje osobním konzultacím o prvním dojmu a oděvům na úrovni.
Tradici spojuje se současnými trendy, propaguji respekt a moderní způsoby chování.