Etiketa u stolu - zážitkový kurz
Nabízíme vám dynamický a prožitkový kurz moderní etikety (nejen) u stolu s přiměřenou dávkou humoru.
Dopřejte si zážitek ze šestichodové večeře v jedné z nejlepších pražských a brněnských restaurací.
Etiketa u stolu je interaktivní a zábavné vzdělávání se spoustou komentářů k jednotlivým situacím, pokrmům a nápojům.
Jak kurz probíhá?
Naučte se správně vejít do restaurace, elegantně se posadit a chovat se jako dáma. Osvojte si, čím vyniká společenský a galantní muž. Naučíme vás pravidla při stolování a ukážeme vám nástrahy, které na vás šéfkuchař nachystal. Poznejte tajné zákony, kterými se řídí v restauraci. Staňte se brilantním společníkem a elegantní dámou u stolu.
Mimo výše zmíněné máte během večeře možnost navázat obchodní vztahy s dalšími účastníky.
Podívejte se na video "Pořádnou porci etikety k zážitkové večeři...?"
a nechte se inspirovat:
Co menu obsahuje?
- skleničku prosecca na úvod
- menu o šesti chodech
- domácí pečivo a máslo
- amuse bouche
- předkrm
- polévka
- hlavní chod
- desert
- vinné párování k předkrmu a hlavnímu chodu
- neomezeně vody
- na závěr káva à la carte
Lektor:
Daniel Šmíd – lektor etikety a korektního chování.
Vystudoval gastronomii na prestižní hotelové škole.
Praktické zkušenosti získal v gastronomických provozech a hotelích v zahraničí.
Přednáší etiketu a korektní chování ve firmách, vyučuje na univerzitách, věnuje osobním konzultacím o prvním dojmu a oděvům na úrovni.
Tradici spojuje se současnými trendy, propaguji respekt a moderní způsoby chování.