Kurz pečení s mistrem Martinem Beránkem


Cena2 470 Kč

Mimořádný zážitkový kurz pečení s Martinem Beránkem

Zajímáte se o technologie přípravy dezertů, hodláte nakoupit nové přístroje, nebo si jen zkrátka chcete dopřát příjemně strávený čas zážitkovým pečením s mistrem, který měl tu čest být na stáži v hotelu Marriott pod vedením známého kuchaře Zdeňka Pohlreicha?

Cena: 2990 Kč s DPH

Na kurzu vás mistr cukrář Martin Beránek naučí připravovat tyto 4 vynikající dezerty:

Kynuté těsto – malý mazanec

Odpalované těsto– Pate choux – plněné krémem fior di latte s mascarpone

Linecké těsto – Tortino – vrstvený dezert z lineckých plátků slepených krémem a s ovocem

Čokoládový fondant – horký čokoládový dezert s tekutým středem podávaný na crumble se smetanovým krémem

Všechny dezerty se budou péct v konvektomatu UNOX. 

 
 

 

Na kurzu také každý zdarma obdrží:

  • malou krabičku s výrobky jako dárek
  • recepty jednotlivých výrobků

Samozřejmostí je coffee&soda bar a lehké občerstvení v ceně kurzu. 

Čas a místo konání:

Hustopeče - Javorová 1a, vždy 15:00 - 18:00 

Dodavatelem kurzu je ProGastro.

Představení lektora:

Mistr cukrář Martin Beránek

 

Rodák z moravského městysu Nosislav získal pokoru k řemeslu od babičky a maminky.

Po vyučení kuchařem začal pracovat v brněnské restauraci Ristorante Rialto jako kuchař. Prošel stáží v pražském hotelu
Marriott pod vedením Zdenka Pohlreicha, který mu pomohl k trochu jinému vnímání a cítění gastronomie.

Cukrářské vášní propadl v hotelu Noem Arch. Poté pracoval jako šéfcukrář v Il Mercatu pod vedením Riccarda Lucque. V této
době prošel stáží v pražské restauraci La Bottega di Finestra pod vedením mistra cukráře Daniela Combi.
Důvodem pro založení zakázkové výroby Dolce Passione v roce 2015 byl pocit svázanosti jídelním lístkem.
Jak už napovídá samotný název, projekt Dolce Passione vznikl z čisté vášně k dobrému jídlu. A proč "sladká vášeň" právě v
italštině? Mnoho receptur pochází, nebo je inspirováno Itálií a tamními chutěmi.

Martinovým cílem je představit široké veřejnosti opravdovou cukrárnu. Takovou, kde se dbá na kvalitu, ctí výrobní postup a
složení produktů. Kvalita je právě to, na čem si zakládá nejvíc. Proto si řadu surovin potřebných k produkci pěstuje, zpracovává
a vyrábí sám. Ať už se jedná o různé druhy ovoce, marmelády a zavařeniny.

  • nyní dodává do kaváren a restaurací v Brně a v Mikulově
  • uspořádal několik ročníků cukrářské soutěže „Upeč, co umíš“ v Nosislavi.
  • vaří v kuchařských studií v Praze a v Brně, kde vyučuje italské dezerty, moderní restaurační dezerty, bezlepkové pečení, čokoládu a kynutá těsta
  • Martin spolupracuje s firmou DeLonghi v ČR na workshopech a festivalech pro prezentaci robotů Kenwood
Nákupní košík
  • počet položek0
  • cena celkem:0 Kč
zobrazit obsah